OTTOMAN GRILLHOUSE GENT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ottoman Grillhouse Gent. Meer weten? Ontdek meer

3 sep 2022 om 19:40 Deze restaurant zal binnenkort weken op voorhand reeds volgeboekt zijn volgens mij! Eindelijk is er een restaurant waar je kan eten zoals je in Turkije. De eigenaars bieden een topservice ook aan huis. Geloof me 1x gegeten en je bent verslaafd!
29 jun 2022 om 6:32 Vlees was niet goed gebakken .
25 jun 2022 om 9:56 Vlug en perfect geleverd. Alles netjes verpakt
13 jun 2022 om 23:02 Ik had gevraagd om het eten te laten toekomen om 18u45 en het was er 7min later maar dat is niet zo erg. De steak was meer dan genoeg voor 1 persoon en perfect gebakken zoals ik het wou. De frieten waren dik en vrij zompig maar de rijst was heerlijk.
16 mei 2022 om 9:56 In tegenstelling tot vorige levering, was het nu uitstekend! Steak mooi bleu gebakken, saus meegeleverd, en alles lekker warm! Dus nu, wel blij! :-)
7 mei 2022 om 22:51 Vlees totaal uitgebakken, en taai. Pepersaus besteld en niet gekregen. Alles koud bij levering. Niet blij! :-(
27 apr 2022 om 14:11 De bezorging was echt prima. Het eten was ook zeer lekker, enkel de frietjes die er bij waren, waren niet goed uitgebakken. Maar gelukkig was er ook rijst aanwezig tot onze grote verwondering. Alles was netjes verpakt en binnen de tijdspanne.
22 apr 2022 om 20:29 Heel lekker vlees, boter zacht,
20 feb 2022 om 17:27 Lekker zoals altijd!
19 feb 2022 om 20:43 Zeer zeer lekker en goede levering
19 feb 2022 om 20:42 Topkwaliteit en ruim voldoende... Vriendelijke bezorger maakt her TOP
16 jan 2022 om 15:46 Alles super lekker en veel!